Specialūs pasiūlymai, akcijos
Plačiau

Restoranas

Europietiški ir dzūkų virtuvės patiekalai

Klasikinio interjero restoranas dekoruotas sendintu natūraliu ąžuolu, panoraminiai langai ir subtilios detalės – tai puiki vieta Jūsų proginei vakarienei, furšetui, banketui. Kūrybinga restorano virtuvės komanda sukurs išskirtinius kulinarinius šedevrus vestuvėms, krikštynoms, jubiliejams ir kitiems proginiams pokyliams.

Dzūkų kulinarinio paveldo patiekalai
Dzūkų virtuvės patiekalai labai skiriasi nuo kitų Lietuvos regionų valgių. Dzūkai pasaulinio lygio miško gėrybių kulinarijos čempionai, mokantys visas girios duodamas gėrybes naudoti maisto ruošimui. Kviečiame paragauti mūsų restorano populiariausių gaminamų dzūkiškų valgių: "Marinuotų kelmučių salotas su "smetona" ir karštomis bulvėmis", "Špižinėje keptuvėlėje keptus baravykus su bulvėmis", "Grikinės babkos" ir kitų autentiškų patiekalų.
Bene skaniausios midijos Druskininkuose

Mūsų restorano pasididžiavimas, laiko patikrintas, dieviškai skanus receptas:  Troškintos Midijos baltojo vyno-grietinėlės padaže ir dar keletas tik mūsų virtuvės virėjų žinomų slaptų ingredientų. 

Užkandžiai taupantiems laiką
Taupantiems laiką - užkandžių rinkiniai. Savo stalą papuoškite ir svečius nustebinkite išskirtiniais vieno kąsnio užkandžiais. Jums tereikia įvardinti asmenų skaičių, mes pasiūlysime patį optimaliausią užkandžių variantą. Dėl užsakymų kreipkitės tel: +370 614 01121
Patiekalai vegetaramas ir veganams
Vis dažniau sutinkame žmonių, kurie atsisako mėsos, vadina save vegetarais arba veganais. Tai du vis labiau populiarėjantys sveikos mitybos režimai ir net gyvenimo filosofijos. Tokiais lankytojais mes irgi pasirūpiname ir turime atskirą skiltį restorano A La Carte meniu. Nenusivilsite paragavę "Veganiškų daržovių salotų su Tofu sūriu, mūsų gamybos humusu ir kanapių sėklomis". Užsukite ir įvertinkite patys!
A La Carte meniu

UŽKANDŽIAI
Lašišos Tartare su avokadais ir balzamiko užpilu 7,00 €
Tigrinės krevetės, keptos Kataifi siūlinėje tešloje su aioli ir saldžiarūgščiu padažu - 9,00 €   
Troškintos midijos baltojo vyno-grietinėlės padaže ir prancūziškomis bulvytėmis - 9,00 € / 15,00 €
Burgundiškos sraigės, česnakinis sviestas, skrudinta duona - 8,70 €
Baklažanų sluoksniuotis su pomidorais ir Mozzarela sūriu - 6,50 €
Sūrių asorti: kietasis sūris, pelėsinis sūris, alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai, lazdelės grissini, figų džemas -  8,50 € 
SALOTOS
Tuno salotos: salotų asorti, pomidorai, šparaginės pupelės, raudonos pupelės, putpelės kiaušiniai, konservuotas tunas, virtos keptos bulvės - 4,90 €
Graikiškos salotos: salotų lapai, agurkai, pomidorai, paprika, Feta sūris, alyvuogės ir alyvuogių padažas - 4,90 €
Cezario salotos: romėniškos salotos, duonos skrebučiai, traški šoninė, kietasis sūris, pomidorai, ančiuvių užpilas - 4,00 €  
(pasirinkite priedus: vištiena - 1,50 €; kepta lašiša - 1,90 €; tiginės krevetės - 1,90 €)
Žaliosios salotos su Parmos kumpiu, vyšniniais pomidorais, Bri sūriu ir alyvuogių užpilu - 5,90 €
VEGANAMS IR VEGETARAMS
Kepti batatai su daržovių Žiuljenu, pievagrybiais ir mūsų gamybos humusu - 6,90 € 
Veganiškos daržovių salotos su Tofu sūriu, mūsų gamybos Humusu ir kanapių sėklomis - 5,90 €
(gražgarstė, agurkai, pomidorai, paprika, cukinija, morkos, avinžirniai, pupelės, morkos, avinžirniai)
SRIUBOS
Natūralus vištienos sultinys su koldūnais - 3,50 € 
Prancūziška svogūnų sriuba su sūriu užkeptu skrebučiu - 3,50 €
Kreminė miško grybų sriuba, puošta keptais baravykais - 3,80 €    
PASTA/PASTA/ПАСТА
Fetučiniai su Tigrinėmis krevetėmis, špinatais ir Pesto padažu - 6,90 €
Spagečiai Carbonara (su sūriu ir šonine) - 5,90 €   
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
Oto filė su keptais šparagų ūgliais, bulvių pyragu ir baltojo vyno-grietinėlės padažu - 12,50 €
Lašišos kepsnys su daržovių žiuljenu, bolivine balanda, ančiuvių traškučiais ir citrinos padažu - 10,50 €
Ledjūrės menkė traškioje tešloje su prancūziškomis bulvytėmis ir dviem padažais - 7,50 €
Jautienos didkepsnis su šparagų ūglių puokšte, keptu pomidoru, bulvių košės bokšteliu ir BBQ padažu - 16,00 €
Jautienos Stroganovas špižinėje keptuvėlėje su puria bulvių koše, pievagrybiais ir marinuotais agurkėliais - 13,00 €
Antienos krūtinėlė su bulvių koše, marinuotų burokėlių carpačio, raudonojo vyno-juodųjų serbentų padaže - 14,00 €
Kiaulienos sprandinė, kepta ant grotelių su batatais ir baravykų padažu - 7,50 €
Vištienos krūtinėlė žemės riešutų plutelėje, su kuskuso mozaika, karamelizuotomis morkytėmis ir sūrio padažu - 7,50 €
Vištienos šlaunelių mėsa su bulvytėmis fri, šviežiomis salotomis ir BBQ padažu - 6,50 €
DZŪKŲ KULINARINIS PAVELDAS
Silkė su karštomis bulvėmis ir baravykais - 5,50 €
Marinuotų kelmučių salotos su „smetona“ ir karštomis bulvėmis - 4,50 €
Dzūkų užkanda (Karšto rūkymo šoninė, skilandis, rūkytas sūris, marinuoti agurkėliai, svogūnai) - 5,50 €
Keptos duonos piršteliai su sūrio uodegėlėmis - 4,90 €
Kiaulienos zrazas su baravykais, bulvių koše, lengvai keptomis šakninėmis daržovėmis ir grietinėlės padažu - 8,50 €
Špižinėje keptuvėlėje kepti baravykai su bulvėmis - 7,50 €
Bulviniai blynai (su grietine - 5,50 €; su grietinės-varškės ir šviežių žolelių padažu - 6,00 €; su sūdyta lašiša - 6,70 €)
Grikinė babka („Dubinyko“ kaimo) - 3,00 €
Spanguolių gėrimas (Morsas) - 1,50 €    
PATIEKALAI VAIKAMS 
Vištienos vėrinukai su fri bulvytėmis - 4,70 €
Vištienos garinukai su bulvių koše ir daržovėmis - 4,80 €
Mūsų gamybos varškės virtinukai su trintomis uogomis - 4,70 €
Bulvės fri su daržovėmis - 3,50 
Dešrelės "Aštuonkojai" - 4,20 €
Lietiniai su bananais/su varške/su kumpiu ir sūriu - maža porcija 3,00 , stadartinė porcija - 4,70 
Trintų vaisių-uogų kokteiliai (ananasai, papaja, mangas, bananai, braškės, mėlynės) - 2,50 
Šviežiai spaustos obuolių arba morkų sultys - 2,50 
DESERTAI
Mūsų firminis vanilinis plombyras „Aisbergas“ su avietėmis ir karšto morengo kepure - 5,00 € 
Sūris Camembert, keptas traškioje plutelėje su trintomis avietėmis ir migdolų drožlėmis - 4,70 €
Karštas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas su ledais ir karamelės užpilu - 3,70 €
Panacota su skrudintais migdolais ir uogomis - 3,50 €
Ledai su karštų vyšnių užpilu / su karamele - 3,50 €

Dėl išsamesnės informacijos teiraukitės tel:  +370 614 01121 arba maitinimas@pusynas.lt                                              

Užkandžių meniu

PIKANTIŠKAS RINKINYS (rekomenduojama 2-3 asmenims; pagaminamas iš karto)
Kalmarų lazdelės tešloje, svogūnų žiedai tešloje, česnakinė bagetė, saldus čili padažas, česnakinis padažas - 7,50 €
POPULIARUSIS RINKINYS (rekomenduojama 2-3 asmenims; pagaminamas iš karto)
Kalmarų lazdelės tešloje, svogūnų žiedai tešloje, sūrio rutuliukai su jalapenu, mozarellos sūrio lazdelės, saldus čili padažas, česnakinis padažas) - 9,00 €
GURMANIŠKAS RINKINYS (rekomenduojama 3-4 asmenims; reikalingas išankstinis užsakymas)
Užkandžiai pasirinkimui 20 vnt: Filo tešlos suktinukai su daržovėmis, Filo tešlos suktinukai su krevetėmis ir daržovėmis, Filo tešlos suktinukai su grybais, silkės – juodos duonos užkandėlės, pikantiški krepšeliai su daržovėmis, pomidorų ir mozarellos iešmeliai) - 20,00 €
KARALIŠKAS RINKINYS (rekomenduojama 5-6 asmenims; reikalingas išankstinis užsakymas)
Filo tešlos suktinukai su daržovėmis, Filo tešlos suktinukai su grybais, pikantiški krepšeliai su lašiša, pikantiški krepšeliai su daržovėmis, pikantiški krepšeliai su varškės kremu, pomidorų ir mozarellos iešmeliai, šulinėliai su varške, sojos padažas, saldus čili padažas, Pesto padažas) - 35,00 €

Dėl išsamesnės informacijos teiraukitės tel:  +370 614 01121 arba maitinimas@pusynas.lt

Furšetų ir banketų meniu

FURŠETAI 
I variantas - 25,00 /1 asm.
Vieno kąsnio užkandėlės: Traškūs krepšeliai su sūdyta lašiša ir jūros dumbliais; Profitroliai su Parmos kumpiu; Profitroliai su silkės tartaru; Profitroliai su sūdytos lašišos kremu; Filo tešlos suktinukai su grybais, su daržovėmis.
Šaltieji užkandžiai: Graikiškos salotos su austrių užpilu; Šviežių ir marinuotų daržovių asorti: marinuotos alyvuogės, kornišonai, jūros dumbliai, salotų mix, agurkai, pomidorai, paprika su Pesto užpilu; Vištienos slėgtainis (vyniotinis) su vytintais pomidorais, špinatais ir kedrinėmis pinijomis; Žuvis tešloje „Orli“; Triušienos kepenėlių paštetas.
Karštieji patiekalai, pateikiami bendruose serviravimo induose: Troškintas kalakutienos kumpis su slyvomis ir bulvių koše; Ledjūrio menkės kepsneliai migdolų plutelėje su ciberžolės ryžiais.
Desertas: Mini pyragaičių ir vaisių  piramidė; Nescaffe kava/arbata/stalo vanduo.
II variantas - 30,00 /1 asm.
Vieno kąsnio užkandėlės: Traškūs krepšeliai su sūdyta lašiša ir jūros dumbliais; Profitroliai su Parmos kumpiu; Profitroliai su silkės tartaru; Profitroliai su sūdytos lašišos kremu; Filo tešlos suktinukai su grybais, su daržovėmis; Tigrinės krevetės graikiškoje Kataiffi tešloje, ant iešmelių, su dviejų rūšių padažais.
Šaltieji užkandžiai: Graikiškos salotos su austrių užpilu; Šviežių ir marinuotų daržovių asorti: Marinuotos alyvuogės, kornišonai, jūros dumbliai, salotų mix, agurkai, pomidorai, paprika su Pesto užpilu; Vištienos slėgtainis (vyniotinis) su vytintais pomidorais, špinatais ir kedrinėmis pinijomis; Triušienos kepenėlių paštetas; Jautienos liežuvis su krienų padažu.
Karštieji patiekalai, pateikiami bendruose serviravimo induose: Kiaulienos išpjovos kepsneliai su orkaitėje keptomis bulvėmis ir baravykų padažu; Lašišos kepsneliai su laukiniais ryžiais ir jūros gėrybių padažu.
Desertas: Plikytos tešlos mini pyragaičių asorti; Vaisių piramidė su pelėsiniais sūriais; Nescaffe kava/arbata/stalo vanduo.

BANKETAI 
Šaltieji užkandžiai ir salotos banketams – kaina 4,50 /1 porcija
Silkės Tartare su burokėliais, obuoliais ir krienų - majonezo pagardu; Graikiškos salotos su žaliųjų alyvuogių užpilu; Tuno salotos su žolelių užpilu.
Šaltieji užkandžiai ir salotos banketams – kaina 5,50 /1 porcija
Žaliosios salotos su Parmos kumpiu, Gorgonzola sūriu ir alyvuogių užpilu; Žaliosios salotos su Mozzarella sūrio burbuliukais, sūdyta lašiša ir austrių užpilu.
Šaltieji užkandžiai banketams – kaina 6,50 /1 porcija
Lašišos Tartare su avokadu, pomidorais ir Balzamico užpilu; Tigrinių krevečių užkandis su saldžiarūgščiu padažu.
Karštieji patiekalai banketams – kaina 8,00 /1 porcija
Vištiena Cordon Bleu (Vištienos suktinukas su sūriu ir šonine, pateikiamas su bulvių košės bokšteliu ir ryžiais arba Fetuchini makaronais, garintais brokoliais ir sūrio padažu; Kiaulienos nugarinės muštinis su bulvių košės bokšteliu, šakninėmis daržovėmis ir baltojo vyno - špinatų padažu; Kiaulienos sprandinės kepsnys su orkaitėje keptais batatais, garintomis daržovėmis ir BBQ padažu; Kalakutienos kumpis, troškintas su slyvomis ir daržovėmis, pateikiamas su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais; Ledjūrio menkė migdolų plutelėje su bulvių koše, keptais burokėliais ir baltojo vyno padažu.
Karštieji patiekalai banketams – kaina 9,00 /1 porcija
Lašišos filė su ciberžolės ryžiais, šparagų ūgliais ir baltojo vyno padažu; Sterko filė su bolivine balanda, lengvai keptomis daržovėmis ir grietinėlės padažu; Kiaulienos išpjovos suktinukas su baravykais, bulvių Gratenu, lengvai keptomis daržovėmis ir bazilikų padažu; Kiaulienos išpjovos medaliai su šonine, orkaitėje keptomis bulvėmis, garintomis daržovėmis ir baltojo vyno padažu; Anties krūtinėlė su bulvių košės bokšteliu, vyne virta kriauše ir gervuogių padažu.
Desertai banketams – kaina 3,00 /1 porcija
Šokoladinis pyragaitis „Lava“ su vyšniomis ir vanilinių ledų burbuliuku; Šilkinis sūrio pyragas su karameliniais traškučiais ir trintomis avietėmis; Klasikinis medaus pyragas; Karštas obuolių pyragas su vanilinių ledų burbuliuku; Trintos braškės su Amaretto grietinėlės kepure.
 
Jūsų pageidavimu sukursime individualiai Jums sukurtą meniu.
Dėl išsamesnės informacijos teiraukitės tel: +370 614 01121 arba maitinimas@pusynas.lt
Gedulingas meniu

I VARIANTAS - 12,00 €/1 asm.
Vištienos sultinys su makaronais / Šiupininė sriuba / Daržovių sriuba
Menkė su ryžiais ir garintomis daržovėmis / Vištienos krūtinėlė žemės riešutų plutelėje / Kiaulienos sprandinė su grybų padažu, keptomis orkaitėje bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis 
Obuolių pyragas su ledais / Karštos spurgos / Sūrio pyragas
Kava/arbata, stalo vanduo

II VARIANTAS  - 14,00 €/1 asm.
Graikiškos salotos su austrių užpilu / Salotos su Mocarela sūriu ir žolelių padažu / Cezario salotos su vištiena
Kiaulienos sprandinė su grybų padažu, keptomis bulvėmis ir šviežiomis salotomis
Vištienos krūtinėlė su žemės riešutų plutele
Ledjūrio menkės kepsneliai migdolų plutelėje su ciberžolės ryžiais
Obuolių pyragas su ledais / Sūrio pyragas / Karštos spurgos
Kava/arbata, stalo vanduo

III VARIANTAS - 22,00 €/1 asm. (bendrose lėkštėse)
Silkė su marinuotomis daržovėmis
Kepta žuvis tešloje
Mėsyčių rinkinys, kepta sprandinė, vištienos vyniotinis
Graikiškos salotos su austrių užpilu
Itališkos salotos
Šviežių ir marinuotų daržovių asorti su padažais
Karštas patiekalas (pasirinktinai):
Kiaulienos sprandinė su grybų padažu, keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis
Vištienos krūtinėlė žemės riešutų plutelėje
Pyragėlių asorti
Kava/arbata, stalo vanduo

Dėl išsamesnės informacijos teiraukitės tel: +370 614 01121 arba maitinimas@pusynas.lt
Turite klausimų? Parašykite mums!